WoodandRestyle

 

 

levering aan particulier zonder montage
Bij levering zal 1 chauffeur uw meubels komen afleveren. Heeft u groot product besteld vragen wij u vriendelijk de chauffeur een handje te helpen bij het uitladen. De meubelen worden afgeleverd tot in de gang of woonkamer begane grond.

levering aan particulier met montage
Bij levering zal 1 chauffeur uw meubels komen afleveren. Heeft u groot product besteld vragen wij u vriendelijk de chauffeur een handje te helpen bij het uitladen. De meubelen worden afgeleverd tot maximaal de eerste verdieping. Voor de tweede verdieping (zolder) of hoger zonder lift geld een extra toeslag. Geef duidelijk bij uw bestelling aan om welke etage het gaat. Heeft u een extra smalle of lage doorgang geef dit dan van tevoren aan om  nare verassingen te voorkomen. Wij kunnen hier dan tijdens de productie rekening mee houden.

 

Aflevering aan bedrijf:                                                                                                                                                          Bij levering zal 1 chauffeur uw meubels komen afleveren. Heeft u groot product besteld vragen wij u vriendelijk de chauffeur een handje te helpen bij het uitladen. De meubelen worden afgeleverd tot maximaal de eerste verdieping. Voor de tweede verdieping (zolder) of hoger zonder lift geld een extra toeslag. Geef duidelijk bij uw bestelling aan om welke etage het gaat. Heeft u een extra smalle of lage doorgang geef dit dan van tevoren aan om  nare verassingen te voorkomen. Wij kunnen hier dan tijdens de productie rekening mee houden.

 

Bezorgingskosten

Voor orders onder de € 750,- rekenen wij € 0,50 per km (alleen de heenreis) met een minimum van € 25,- bezorgkosten.

Orders boven de € 750,- worden gratis bezorgd tot een straal van 100km. Voor alle km’s boven de 100km geldt het normale tarief van € 0,50 per km. (Met uitzondering van de Waddeneilanden).

levering Europa:

Vraag naar de mogelijkheden.

Afhalen:

Uiteraard mag u ook zelf uw product ophalen. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 op afspraak en op zaterdag van 10:00 tot 14:00.

 

Montagekosten:                                                           Bedrijfswagen wood & Restyle.

Bedden € 25,-                                                                                         

Kasten  € 35,-

Tafels    € 25,-

Let op: De montage van sommige producten kunnen afwijken van deze genoemde kosten. Dit staat dan aangegeven in de tekst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *