WoodandRestyle

Montage van de meubel is meestal eenvoudig .

Bij productie is de meubel al voor gemonteerd geweest zodat we zeker weten dat alles klopt. Daarmee word ook de montage thuis voor u gemakkelijker gemaakt. U hoeft de meegeleverde schroeven alleen maar in de bestaande gaten te schroeven.

De steigerhouten bedden, kledingkasten, lounge bank-hoekbanken bestaan uit losse elementen zoals: achterwand, zijwanden, boven en onderkant, schappen en deuren. Zodat de meubelen toch naar de slaapkamer of tuin gebracht kunnen worden.

Op de onderdelen staat een codering aangegeven zodat u zelf eenvoudig de steigerhouten meubelen kunt plaatsen monteren. Het beste gaat dit met een accuboormachine (met een meegeleverde torx bit ) Alle schroeven worden bij de meubelen geleverd. Komt u er tenslotte na het doorlezen van onderstaande montage handleiding thuis toch niet uit, dan kunt u altijd contact opnemen per e-mail: info@woodandrestyle.nl of telefonisch: werkplaats en kantoor is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 op nummer 0348468995

Let op: Hou er rekening mee dat als u heeft gekozen om het bed zelf te monteren wij bezorgen tot in de gang , eerste deur , begane grond.

 

Door Wood & Restyle op locatie laten monteren

Uiteraard kunnen wij ook de meubels voor u in elkaar zetten zodat u zich nergens druk om hoeft te maken.

De kosten hiervoor verschillen per product. De prijzen staan vermeld in de tekst.